dinsdag 27 april 2010

Wat willen Henk en Ingrid

Het omgekeerde beschavingsoffensief blijft niet beperkt tot Den Haag. Verdrieta kreeg een ei toegeworpen toen ze het land in ging voor een filmpje. Slecht gebaar, maar ik vind het te voorspelbaar om over uit te weiden.
Wie had zij echter bij zich? W. Frequin. Tatáááá! Om in haar droomboot kijkgaatjes te boren heeft Verdrieta de Wildebrom uitgekozen. Terwijl ze langzaam zinkt, roept Kapitein Ronk: Werkte iedereen maar zoals wij, Wildebrom. We zweten zo hard dat we natte sokken krijgen!

Nog meer teloorgang-met-bazuingeschal? Het blad Linda verloot 25 keer een gigolo. Dames die een jaarabonnement nemen, maken kans op twee uur pret in bed. Het schijnt dat Linda de M van haar achternaam voor de prijsuitreiking tijdelijk vervangt door een S en een N.
Echt voortvarende vrouwen nemen daarbij ook een abonnement op Glossy. Dan kun je namelijk een echtscheiding winnen!

De laatste voor vandaag: Het Openbaar Ministerie wil 250 burgers en organisaties via internet kunnen raadplegen over de strafeisen in allerlei zaken.
Nu hebben Henk en Ingrid een dilemma. Ze houden zielsveel van voetbal. Maar Stadion Galgenwaard afbreken om het terrein zijn oorspronkelijke, historische functie terug te geven? Dat vinden ze ook een goed idee.

1 opmerking:

bryk zei

Bij Henk en Ingrid moet ik toch wel erg aan Fred Flintstone denken.
Ook iets uit voorbije tijden waarvan je hoopt dat die niet meer terugkeren.

Ook vreemd dat Wilders dat wel wil. Sterker, hij heeft "hoe het vroeger was" tot ideaal verheven,samen met die andere mierse gozer JP Iedereen gewoon lekker hard werken en 's avonds met een kaakje voor de tv.

En ondertussen maar roepen dat de Islam zich in de Middeleeuwen bevindt.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.