maandag 22 februari 2010

Trots

Bellíssima! Nicole Minetti is een plaatje. Silvio de Pauw kreeg vorig jaar een dom in zijn mond. Nee, ik probeer niet grappig te zijn door de omkering van het feit dat er vaak iets doms uitkomt. Het wapen uit de souvenirwinkel maakte van zijn dure gebit een puinhoop.

Nicole mocht helpen met opruimen, omdat ze al een maand als mondhygiëniste had gewerkt. En de meeste mannen zouden haar bij kennismaking meteen vrijstellen van de APK. Berlusconi ging verder dan dat.
Kwijlend zette hij haar op de lijst voor de regionale verkiezingen. Mevrouw Minetti had geen politieke ervaring, maar Silvio is niet allergisch voor groene blaadjes.

Het rommelt. Niet alleen bij de Familie Berlusconi en de Popolo della Libertà; voor de vierde keer staat onze JP met pech langs de weg op de vluchtstrook. Wat gaat er gebeuren als Geert groot wordt? Uit zijn onderbuik zal hij weinig personeel kunnen halen. Kan iemand zich het rariteitenkabinet met de LPF nog herinneren?

Ik bereid me weer voor op een kakelbonte kudde. Niet qua huidskleur natuurlijk. Maar een cokesnuivend voormalig fotomodel met drankprobleem op de stoel van Ab Klink bijvoorbeeld. Mini-ster van Volksgezondheid. Of een generaal op sociale zaken.

Ieder volk krijgt de regering die het verdient, zeggen ze. Met de bijbehorende waarden, normen en een VOC-mentaliteit natuurlijk. Van bananenrepubliek tot vandalenmonarchie!!!

Geen opmerkingen: