zaterdag 27 februari 2010

Domme mannen

De politie moet kunnen ingrijpen, wanneer vrouwen last van mannen hebben. Marco Pastoors (Leefbaar Rotterdam) wil daarom een fluit- en sisverbod.

Bij het kijken naar damesonderdelen gebeurt er in een mannenhoofd iets opmerkelijks. Onze hersenen vertonen symptomen die optreden na drugs- en drankgebruik. Borsten, billen, bier of borrels; weg is de nuchtere geest.
Als wij gaan sissen of fluiten, zitten onze hersenen tegen het kookpunt aan. Wij kunnen niet meer nadenken. Wij hebben er last van. Een verbod? Daar kun je je -serieus- niets van herinneren.

Ik heb wel een ander idee. Een simpel stickersysteem zodat je weet of het om fris, bier, wijn of gedestilleerd gaat. Een kleurcode die mannen van verre waarschuwt en kleine lettertjes voor dichtbij: Jongens, Pas bij deze dame op met autorijden, het bedienen van machines en spelen op straat. Ze maakt meer kapot dan je lief is.
En plastische chirurgie is prima, maar dan gaat de accijns omhoog. De vervuiler betaalt toch ook?

De taille-heup ratio van Mevrouw Pastors ken ik niet. Misschien is-ie wel gekmakend goed. Tsssssssssssss

1 opmerking:

henri van veen zei

ik zou meer voelen voor zogeheten lokwijven; dit zijn dienders van de wet met een zeer acceptabel voorkomen en die uitnodigen tot sissen en fluiten. probleem is dan wel dat je ook bouwvakkers mogelijk in de val lokt - en het is eerder wetenschappelijk vastgesteld dat er vrouwen zijn die het een eer vinden dat ze achternagefloten worden.